Bilişim Ve Üniversite Hakkında Sohbetler Konulu Konferans Düzenlendi.

19/03/2018 14:12:42 - 19/03/2018 14:12:42 - 12450 Okunma

Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin  öncülüğünde kurulan   Yazılım ve Bilişim Kulübü tarafından   "Bilişim ve Üniversite Hakkında Sohbetler"isimli konferans, 15 Mart Perşembe  Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda  gerçekleşti.

Konferansa konuşmacı olarak Yazılım Mühendisi Murat Yücedağ ile  fakültemiz ve üniversitemiz öğrencileri katıldı.

Etkinliğe  katılan  Murat Yücedağ; yazılım alanında projeler yürüttüğünü ve aynı zamanda  Youtube kanalında  yüzden fazla eğitim  videosunun yayımlandığını belirterek,   gelecek teknolojisinde bilişim dünyasının   yeri ve önemini ,   bu kapsamda üniversite öğrencilerinin  kendilerini nasıl geliştirebilecekleri hakkında katılımcılara  bilgiler verdi. Öğrencilerle karşılıklı soru cevap şeklinde yapılan etkinlikte,  öğrencilerimiz bilişim hakkında merak ettikleri bir çok konu hakkında Yücedağ'a sorular sordular.

Konferansı düzenleyen  kulüp  üyeleri,  etkinliğe katılan Murat Yücedağ'a ve katılımcı öğrenci arkadaşlarına teşekkür ederek, etkinliği sonlandırdı.

Konferans