MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

İnsansız Hava Araçlarında Kullanılan İtki Sistemleri” Konulu Konferans Düzenlendi

11/04/2018 11:36:19 - 11/04/2018 11:36:19 - 16357 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 10 Nisan 2018’de  Fakültemiz tarafından “İnsansız Hava Araçlarında Kullanılan İtki Sistemleri” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. (TEI)’den Özgür ALPAN katıldı. ALPAN TEI ve TEI’de yürütülmekte olan projeler hakkında tanıtıcı bilgiler verdiği bir sunumla başladığı konferansta Fakültemiz öğrencilerine üzerinde çalıştığı İnsansız Hava Araçlarında İtki Sistemleri konusunda detaylı bir sunum sonrasında, TEI’ de staj ve kariyer olanakları ile iş yaşamına dair tavsiyelerde bulundu.

Tecrübenin iş yerinde kazanılan bir şey olduğunu belirten ALPAN, yabancı dil bilgisinin önemine dikkat çekti ve öğrencilerin alanlarında bütüncül bir bakış açısı kazanabilmeleri için yurtiçi veya yurtdışı proje ekiplerine dahil olup ekip çalışması yetkinliğini kazanmalarının kariyer hedefleri için son derece faydalı olacağını belirtti.

Konferans soru cevap kısmının ardından Fakültemiz Dr. Öğretim Üyesi Sencer Süreyya KARABEYOĞLU’nun Özgür ALPAN’a teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.

İnsansız Hava Aracı 8.Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.