MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Ünlü Catering Firmasından “Türkiye’De Endüstriyel Yemek Üretimi” Semineri

16/04/2018 10:19:31 - 16/04/2018 10:19:31 - 16500 Okunma

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü, Üniversitemiz Sekizinci Kariyer Günleri kapsamında düzenlemiş olduğu “Türkiye’de Endüstriyel Yemek Üretimi” konulu kariyer seminerinde, ünlü catering firması Mamabüs’ün operasyon direktörü Gürkan ÖZCAN ve kalite güvence müdürü Şifa ARSLAN’ı Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizle buluşturdu.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, bölüm öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.  

Mamabüs firmasının operasyon direktörü Gürkan ÖZCAN seminerde yaptığı konuşmasında amacının mezun olan gıda mühendislerinin Catering sektörünü tercih ettiğinde karşılaşacağı durumları anlatmak olduğunu ifade etti. ÖZCAN, Catering sektörünü tercih eden gıda mühendislerinin; kariyer planı nasıl olur, nasıl bir ortamda çalışır, ne kadar maaş alır, görev tanımı ne olur, nasıl bir donanıma sahip olmalıdır, iş görüşmesinde dikkat edeceği konular nelerdir, firma seçiminde dikkat etmesi gerekenler nelerdir… gibi konulardaki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. “İşinizi iyi yapmanız maaşınızın karşılığı değildir, karakterinizin yansımasıdır” diye konuşan ÖZCAN, özverili bir şekilde çalışmanın kariyer basamaklarını tırmanmadaki önemine işaret etti. Kendi hayatından örnekler vererek öğrencilerin mezun olduktan sonra başarılı bir kariyer sahibi olmaları için ipuçları verdi.  

Kalite güvence müdürü Şifa ARSLAN ise, Mamabus’ün Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgiler sundu.

Seminer,  Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU’nun Mamabüs’ün operasyon direktörü Gürkan ÖZCAN ve kalite güvence müdürü Şifa ARSLAN’a teşekkür belgesi tekdim etmesiyle sona erdi.

Catering Kariyer Seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.