Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğrencimizin Başarısı

02/05/2018 17:06:17 - 02/05/2018 17:06:17 - 17531 Okunma

Yazılım Mühendisliği 2.sınıf öğrencimiz Ayşenur SÜNGÜ' nun projesi, Trakya Kalkınma Ajansı ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından başlatılan "Yeni İşim Girişim Programı" kapsamında yaklaşık 30 projeyi geride bırakarak son 8 proje arasında yer aldı.

PANHOL adındaki proje ile holografik bilgi panosu oluşturan öğrencimiz 07.05.2018 Pazartesi günü yapılacak Demo Day' e katılma hakkını kazandı. Finale kalan son 8 proje sunulduktan sonra profesyonellerden oluşan jüri, Silikon Vadisi' ne gitmeye hak kazanan üç projeyi belirleyecek.

Demo Day 07.05.2018 Pazartesi günü Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezinde saat 10:30' da gerçekleştirilecektir. Yeni İşim Girişim programının ara jürisi 25.04.2018 tarihinde yapılmaşı olup 07.05.2018 tarihinde gerçekleştirilecek Demo Day' de sunum yapmaya hak kazanan girişimlerin listesi alfabetik olarak aşağıda sıralanmıştır.

Öğrencimiz Ayşenur SÜNGÜ' yü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ad

Soyad