Yeni İşim Girişim Programı Demo Day 2018 Etkinliğine Davet

03/05/2018 17:08:53 - 03/05/2018 17:08:53 - 16492 Okunma

Trakya bölgesindeki girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve bölgemiz gençlerinin teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik edilmesini sağlamak amacıyla bölge Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları, Teknoparklar ve diğer paydaşlar ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen Yeni İşim Girişim Programı’nın Demo Day Etkinliği 7 MAYIS 2018 tarihinde 10.30-14.00 saatleri arasında Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yeni İşim Girişim Demo Day etkinliği bütün öğrenci, mezun ve mensuplarımıza açıktır. Yeni İşim Girişim programının gelecek yıllarda da devam edecek bir program olması nedeniyle henüz bu programla tanışmamış öğrencilerimizin girişimcilik kültürünü yakından tanımaları, gelecek yılki programa başvurmaları ve bölgemizi, ülkemizi kalkındırabilecek girişimci iş fikirleri üretmeleri için öğrencilerimizi Demo Day Etkinliğine katılmaya davet ediyoruz.

Etkinliğe ilçe kampüslerimizden katılmak isteyen öğrenci ve mezunlarımız için araç kaldırılacaktır. Araç bilgisi için MYO sekreterlikleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğe katılım sınırlıdır. Üniversitemiz haricinde Namık Kemal ve Trakya Üniversitesi’nden de katılım olacaktır.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız…

Etkinliğe katılımla alakalı herhangi bir sorunuz için 444 40 39 dahili 1029/1032 ve 1033 numaralı telefonlar iletişime geçebilirsiniz.

Demo Day