Fakültemiz Mezuniyet Ve Yemin Törenleri

18/05/2018 16:43:42 - 18/05/2018 16:43:42 - 35897 Okunma

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği , Gıda Mühendisliği  ve İnşaat Mühendisliği Bölümlerinin,  2017-2018 Akademik yılı mezunlarının  yemin töreni 11.05.2018 tarihinde saat:11:00'de  Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr.Bülent ŞENGÖRÜR ,  akademik ve  idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunmasıyla başlayan tören, Üniversitemiz Rektörü ve aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili  olan Sayın Prof.Dr.Bülent ŞENGÖRÜR' ün konuşması, fakülte ve bölümler düzeyinde dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle devam etti.

Törende ayrıca bu yıl 11.incisi düzenlenen Üniversitemiz Spor Müsabakalarında, Fakültemizi başarıyla temsil ederek Üniversite ikincisi olan erkek voleybol takımına, satranç ve masa tenisi branşlarında üniversite birinciliği ve ikinciliği olan öğrencilerimize ve  Yeni İşim Girişim Programı kapsamında dördüncülük ödülü alan Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencimize teşekkür belgeleri verildi.

Törende konuşan Rektör Prof.Dr.Bülent ŞENGÖRÜR, öğrencilerimizin mezuniyetinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek eğitim öğretim sürecinde emeği geçen tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.  Sayın ŞENGÖRÜR  sözlerinin devamında  Mühendislik Fakültesi için bir hayalinin olduğunu , fakülte olarak ilk kez Karahıdır Yerleşkesinde üç sınıf ile faaliyete başladıklarını, bugün gelinen nokta da ise  hayalinin gerçekleşmesi ile Fakültenin neredeyse tüm  bölümlerinin  de iyi donanımlı laboratuvarlara sahip olduğunu belirterek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemiz için gece gündüz çalışmaya devam ederek   eğitim kalitemizi   arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Tören, öğrencilerin Mühendislik Yeminini okumalarının ardından,  keplerini atmaları ile sona erdi.

Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni