Yarıyıl Sonu Sınavları Sonrasında Mezun Olan Öğrencilerin Dikkatine!

14/06/2018 16:11:57 - 22/06/2018 16:11:57 - 17172 Okunma
Değerli Öğrencilerimiz,
Fakültemiz 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi  Yarıyıl Sonu Sınavları  sonrasında,  mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz,  20 Haziran 2018 tarihinden itibaren Geçici Mezuniyet Belgelerini Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler.

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı,
 (Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.)
2. Mezun İlişik Kesme Formu'nun çıktısı alınarak doldurulmalı ve imzalatılması gereken yerler imzalatıldıktan sonra Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır. Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.

3. Öğrenci Kimlik Kartı'nın Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını getirmeyen öğrencilere mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER ;
Linkte yer alan işlemleri uygulayarak alacağınız mezuniyet bilgi formunu getirmeniz gerekmektedir.

Mezuniyet