MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yili Akademik Kurul Toplantisi Düzenlendi

03/10/2018 13:56:36 - 03/10/2018 14:05:04 - 34702 Okunma

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında, 01 Ekim 2018 Pazartesi günü Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR yaptı.  Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR konuşmasında; Mühendislik Fakültesi laboratuvarlarına kazandırılan teknolojik cihazlar, laboratuvar malzemeleri ve ekipmanları ile fakültenin altyapısının güçlendirildiğini ifade etti. Eğitim kalitesinin ölçümlenmesi ve değerlendirilmesinin önemine dikkat çeken Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Öğrenci dostu bir üniversite olmak için büyük bir çaba içerisindeyiz. Öğrencilerimiz, üniversitemizde eğitim aldıkları süre boyunca bizleri yeniliğe ve gelişmeye teşvik ediyorlar. Dolayısıyla onların gözünden dünyaya bakmak, onların ihtiyaç ve taleplerine duyarlı olmak, eğitim ve hizmet kalitemizin daha da artmasını sağlıyor. Bu kapsamda öğrencilerin sizlerle olan iletişiminde mutlaka masumiyet arayın, onların sorunlarını dinleyin ve birlikte çözüm üretin. Sizlerle birlikte öğrenci odaklı iletişimi kurum felsefesi haline getireceğimize inanıyorum. Günümüzde gençler sosyal medya aracılığı ile sosyal ilişkiler kuruyor, bilgi ediniyor ve paylaşım yapıyorlar. Onların bu kadar yoğun kullandıkları mecraları da tanımamız ve anlamamız gerekiyor.”

Açılış konuşmasının ardından Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı adına Dr. Öğr. Üyesi Evren İŞEN, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Adına Dr. Öğr. Üyesi Olcay EKŞİ, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, bölümlerinin tanıtımını ve faaliyet sunumlarını yaptı.

Akabinde görevde yükselen öğretim elemanlarımıza plaket takdim edilerek; Fakültemize yeni katılan öğretim elemanlarımıza teşekkür belgeleri verildi.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.