Üniversite Burs Başvurulari

12/10/2018 15:41:14 - 12/10/2018 15:41:14 - 22296 Okunma

Üniversitemiz Rektörlüğünce   Fakültemizde öğrenim gören öğrencilerimize verilmek üzere Yüksek Öğrenim Kurumları Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından karşılanacak olan Üniversite Burs kontenjanı üç (3) olarak belirlenmiştir.

Buna istinaden KYK Bursu'na başvurmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra 18 Ekim 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru yapan öğrencilerden, öğrenimine ara vermeden,  2018-2019 öğretim yılında dikey geçiş ile fakültemize    kayıt yaptırarak  3.sınıfta okuyacak öğrencilerin, başvuru formunda okula giriş yılı olarak ön lisans programına başladığı yılı yazması gerekmektedir.  (İki yıllık bir yükseköğretim programından mezun olup dikey geçiş ile kayıt yaptıran ve öğrenimine ara vermeden dört yıllık bir yükseköğretim programına kayıt yaptıran) öğrencilere, 3.sınıfta burs tahsisi yapılmaktadır.)

Başvuru yapacak öğrencilerimiz işleyiş ile ilgili olarak 444 1961 numaralı çağrı  merkezini arayarak bilgi alabilirler.

Burs Verilmeyecek Öğrenciler için tıklayınız.

Başvuru formunun ön yüzü için tıklayınız.

Başvuru formunun arka yüzü için tıklayınız.

Burs kredi başvurusu mühendislik