2019-2020 Akademik Yili Farabi Değişim Programi Başvuru İçin Gerekli Evraklar

03/03/2019 15:42:25 - 03/03/2019 15:42:25 - 22885 Okunma

2019 - 2020 Farabi Öğrenci Değişim Programı Güz ve Güz + Bahar Dönemi başvuruları 1 Mart Cuma 2019 – 15 Mart Cuma 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

1- 2 Adet Farabi Aday Öğrenci Başvuru Formu

3- 2 Adet Kimlik Fotokopisi

(Sosyal Güvenlik Kurumundan Temin Edilecek)

- Gerekli formlar Kırklareli  Üniversitesi Farabi Değişim Programı web sayfası belgeler

Not: Aday Başvuru Formları Bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurulacaktır. Fotoğrafsız, imzasız ve el yazısı ile doldurulmuş olan Farabi Aday Başvuru Formları kabul edilmeyecektir.

1. Öğrencinin yüksek eğitim programlarında kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olması,

2. Ön lisans ve lisans öğrencilerinin genel akademik ortalamasının en az  2  (4’lük sistemde)  olması,

3. Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin genel akademik ortalamasının  2,5 (4’lük sistemde) olması,

4. Ön lisans ve lisans programlarının ilk  yılını tamamlamış olmak, yüksek lisans ve doktora programlarının ilk yarı  tamamlamış olması,

Not 1: Yukarıdaki 4.madde ile belirtilen durumda;  değişimin 2.sınıfta yapılacağı anlaşılmalıdır. Sonuç olarak öğrenciler 1.sınıftayken başvuru yapabilirler, ancak değişime 2.sınıfta katılacaklardır.
Not 2: Ayrıca başvurular için dikkat edilmesi gereken hususlar , Farabi Koordinatörlüğü sayfamızdaki duyurular kısmında mevcuttur. Oradaki bilgileri de dikkatlice okumanız gerekmektedir.

Başvuru tarihleri dışında yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

Farabi Mühendislik