MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Doğal Ve Sağlikli Balin Sürdürülebilir Ve İzlenebilir Şekilde Seçimi Ve Ambalajlanmasi Paneli

18/04/2019 12:07:03 - 18/04/2019 12:07:03 - 32788 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 08 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 13.30’da Fakültemiz Konferans Salonu’nda “Doğal ve Sağlıklı Balın Sürdürülebilir ve İzlenebilir Şekilde Seçimi ve Ambalajlanması” konulu panel düzenlendi.

Panelde Balparmak Ar-Ge ve Kalite Direktörü Dr. Emel DAMARLI, Kalite Güvence ve Ar-Ge Müdürü Günay BAŞDOĞAN ve Balparmak Lab. Tek. Müdürü Ufuk ALPAT konuşmacı olarak yer aldı.

“Balparmak Ar-Ge ve Kalite Sistemi” hakkında bilgi veren Balparmak Ar-Ge ve Kalite Direktörü Dr. Emel DAMARLI, Türkiye’nin farklı bölgelerinde üretilen çeşitli tat ve aromaya sahip üstün kalitedeki bal ve diğer arı ürünlerini, kalite ve hijyen standartlarına uygunlukları en hassas yöntemlerle tespit edildikten sonra, yine hijyen şartlarında ambalajlayarak tüketicilere sunmayı ve güvenilirlikleriyle dünyanın en tanınmış markalarından biri durumuna gelmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Öte yandan Balparmak’ın global dünyada 6. sırada yer aldığını belirten DAMARLI, 1989 yılında en çok satan bal unvanını da ellerinde bulunduklarını vurguladı. DAMARLI, vizyonlarının ‘Türk ürünlerini dünyaya tanıtan bir marka olmak” diye açıkladı.

Balparmak Kalite Güvence ve Ar-Ge Müdürü Günay BAŞDOĞAN ve Balparmak Lab. Tek. Müdürü Ufuk ALPAT da soru cevap bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Program katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Gıda Bal Sağlık

Facebook Twitter Google Plus
DOĞAL ve SAĞLIKLI BALIN SÜRDÜRÜLEBİLİR ve İZLENEBİLİR ŞEKİLDE SEÇİMİ ve AMBALAJLANMASI PANELİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.