"inşaat Mühendisliğinde Ulaştirma Sektörünün Önemi" Konulu Konferans

18/04/2019 16:05:41 - 18/04/2019 16:05:41 - 23557 Okunma

Üniversitemiz 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından “İnşaat Mühendisliğinde Ulaştırma Sektörünün Önemi ” konulu konferans düzenlendi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda 11 Nisan 2019 Perşembe günü gerçekleşen programa İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa KARAŞAHİN konuşmacı olarak katıldı.

Ulaştırma Mühendisliği alanında gerçekleşen yenilikler, otonom araçlar ve bu araçlar için gerekli altyapı ile ilgili gelişmelerin öneminden bahsetti. Bu bağlamda, dünyanın ve özellikle ülkemizin mevcut ulaştırma altyapılarının süreç içerisindeki gelişimlerinin ve farklı ulaştırma türlerinde yapılan yatırımların ulaştırma sektöründe meydana getirdiği değişimlerin altını çizdi.

Söyleşi, soru – cevap kısmının akabinde konuşmacıya plaket takdimi ile sona erdi.

İnşaat Mühendisliği Ulaştırma

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNDE ULAŞTIRMA SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİ