2018-2019 Akademik Yili Bahar Dönemi Final Sonu Mezuniyet Hakki Kazanan Öğrenciler Hakkinda

21/06/2019 12:12:43 - 21/06/2019 12:12:43 - 18758 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final sınavı sonrasında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz,  Geçici Mezuniyet Belgelerini E-Devlet üzerinden, asıllarını ise 25.06.2019 tarihinden itibaren Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan alabilirler.

Mezuniyet Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı,

Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

1. Mezun İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalı ve imzalatılması gereken yerler imzalatıldıktan sonra Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır. Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.

2. Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını getirmeyen öğrencilere mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER ;

Aşağıdaki linkte yer alan işlemleri uygulayarak alacağınız mezuniyet bilgi formunu getirmeniz gerekmektedir.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Mezun İşlemi

Mezuniyet