2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programları

04/11/2019 11:52:47 - 04/11/2019 11:52:47 - 20071 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz;

Mühendislik Fakültesi 2019-2020 Akademik Yılı Güz dönemi ara sınav programları aşağıda yayımlanmıştır.

Elektrik Elektronik Mühendisliği  Ara Sınav Programı için tıklayınız.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Ara Sınav Programı için tıklayınız.(14.10.2019 tarihli 26/03 sayılı Y.K.K. ile güncellenmiştir. )

Gıda Mühendisliği Bölümü Ara Sınav Programı için tıklayınız.

Yazılım Mühendisliği Bölümü Ara Sınav Programı için tıklayınız.

Makine Mühendisliği Bölümü Ara Sınav Programı için tıklayınız.

1.Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!

İlgili Senato kararı gereği; 2019-2020 Akademik Yılı güz döneminde uzaktan eğitim yolu ile verilen  ve aşağıda isimleri belirtilen derslerin ara sınavları Uzaktan Eğitim Öğrenme Portalı üzerinden  çevrimiçi olarak 04 Kasım -10 Kasım 2019 tarihleri arasında (öğrenci istediği saat ve mekanda girebilecektir)yapılacaktır.

Ayrıca Uzaktan Eğitim Öğrenme Portalına erişemeyen öğrencilerimizin mutlaka uzem@klu.edu.tr adresine sorunlarını bildirmeleri gerekmektedir.

Uzaktan yapılacak ara  sınavlar için düzenlene  kılavuz aşağıdaki linkte yayımlanmış olup ilgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
  • Türk Dili I
  • Mühendislikte Ofis Uygulamaları

KLU Uzaktan Öğretim Ara Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Ara sınav programları