MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

2019-2020 Akademik Yılı Yaz Dönemi Staj Tarihleri

06/01/2020 13:45:11 - 10/01/2020 13:45:11 - 575 Okunma

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZ DÖNEMİ STAJLARI

• 2019-2020 Akademik Yılı Yaz Döneminde  staj zorunluluğunu yerine getirecek  öğrencilerimizin staja başlamadan önce yapılması gereken işlemlere  ilişkin iş akış süreci, Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi ve tüm bölümlerimize ait staj usul ve esasları aşağıda bulunmaktadır.
  • Aynı yaz döneminde hem staj zorunluluğunu  hem de yaz öğretimi hakkını kullanmak isteyen öğrencilerin staj ve yaz öğretimi tarihlerinin çakışmamasına dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • 2019-2020 Akademik Yılı yaz dönemi staj tarihleri aşağıdaki şekilde belirlenmiş olup  staj evraklarının  Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim edileceği  son tarih 15 MAYIS 2020 'dir.
  • Öğrencilerimiz kendilerine uygun olan tarih aralığını seçerek aşağıdaki staj akış diyagramındaki aşamaları gerçekleştirmek suretiyle staja başlayabilecektir.

Staj yapacak tüm  öğrenciler  İşletme Staj Sözleşmesini ve Formunu  üç suret olarak düzenlemeleri gerekmektedir.

Konuya ilişkin tüm dokümanlar aşağıda belirtilmiş olup  daha ayrıntılı bilgiyi bölüm staj komisyonlarından ve öğrenci işleri birimimizden alabilirsiniz.

Stajını herhangi bir işletmede stajyer olarak yapacak öğrenci için 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında “İş Kazaları ve Meslek Hastalığı Sigortası” primi ve bunlardan bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayan öğrenciler hakkında da “Genel Sağlık Sigortası” primi Üniversitemiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmektedir. Bu sebeple staj başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin,   İşletme Staj Sözleşmesi ve Formunu  Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim ederken e-devletten alacakları  “Sağlık Provizyon Çıktısı”nı da teslim etmeleri önem arz etmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur

2019-2020 AKADEMİK YILI YAZ DÖNEMİ STAJ TARİHLERİ

01 Haziran-26 Haziran 2020

08 Haziran-03 Temmuz 2020

15 Haziran-10 Temmuz 2020

04 Ağustos-31 Ağustos 2020

10 Ağustos-04 Eylül 2020

Staj Akış Diyagramı

Yaz stajı Mühendislik staj tarihleri

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.