MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Tek Ders Sinavina Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

17/01/2020 14:35:41 - 17/01/2020 14:35:41 - 11703 Okunma

-Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler ve bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla 12/02/2020 Çarşamba günü yapılacak olan tek ders sınavına girebilirler.

-Tek ders sınavına girmek üzere Fakültemiz Öğrenci İşleri  bürosuna başvuru dilekçisinin  son verilme tarihi 06 Şubat 2020 mesai bitimine kadardır. 

-Tek Ders Sınav Dilekçesine Mühendislik Fakültesi / Matbu Formlar /Fakülte Ortak Dilekçeler kısmından ulaşılabilir.

http://kalite.klu.edu.tr/dosyalar/birimler/kalite/dosyalar/dosya_ve_belgeler/kalite_dokumantasyon/formlar/fao-fakulteler_ortak/fao.fr.009-tek_ders_sinav_dilekcesi.docx

-Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir akademik yıl içinde  bir kez kullanabilir.

-Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

-Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. 

-Öğrenci tek ders sınavından geçemediği takdirde, dersi sonraki yarıyılda/yılda tekrarlayabilir  veya bir sonraki  akademik takvimde belirlenen tarihte tek ders sınavına girebilir.

 

TEK DERS SINAVI

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.