MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Tübitak Bigg Programı Tanıtım Etkinliği

29/01/2020 17:31:12 - 29/01/2020 17:31:24 - 14802 Okunma

TÜBİTAK BİGG Programı Tanıtım Etkinliği

TÜBİTAK’ın, girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amacıyla oluşturduğu 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programının  başvuruları devam etmektedir.

TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişim) programı olarak bilinen programa Üniversitemiz öğrencilerinden de başvuru yapılması ve 200 Bin TL hibe desteğinden üniversitemiz öğrencilerinin de faydalanabilmesi için Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, TİM-TEB Girişimevi ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğiyle tanıtım programı düzenlenecektir. Program 4 Şubat 2020 Salı Günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1. Üniversite Konferans Salonunda düzenlenecektir. Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerimizin teblegirisim.com adresinden kayıt yaptırması gerekmektedir. 

        Teknolojik iş fikri üretip 200 Bin TL destekten faydalanmak isteyen bütün öğrencilerimizi bu tanıtım etkinliğine davet ediyoruz. Etkinlikle ilgili görseller ekte mevcuttur.

Kariyer merkezi tübitak bigg

Facebook Twitter Google Plus

tubitak bigg
Tübitak Bigg Programı tanıtımı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.