MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Öğrenciler İçin Uzaktan Eğitim Sistemine Giriş

23/03/2020 16:11:59 - 23/03/2020 16:11:59 - 12307 Okunma

ÖĞRENCİLER İÇİN; UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNE GİRİŞ

 

  • Uzaktan eğitim derslerini izlemek için ALMS (https://alms.klu.edu.tr)  portalına;   Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) giriş için kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılmaktadır.
  • Eğer ALMS portalına  sözkonusu kullanıcı adı ve şifreniz  ile giriş yapamıyorsanız;  Şifremi Unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre talep etmeniz gerekmektedir. Talep etmiş olduğunuz şifre,  Öğrenci Bilgi Sisteminde tanımlı olan mail adresinize gelecektir. Eğer Öğrenci Bilgi Sisteminde güncel mail adresiniz yoksa Öğrenci Bilgi Sisteminde İletişim Bilgileri kısmına girip mail adresinizi güncellemeniz gerekmektedir.
  • Bazı mail adreslerine gelen şifreler Gereksiz Posta  kısmına düşmektedir. Bu sebeple Gereksiz Posta kısmını kontrol etmeniz önerilmektedir.
  • Yeni  gelen şifreniz ile de sisteme giriş yapamıyorsanız; Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşleri Birim memurumuz Emel MUSLU ÇAKIR’ın  emel.muslu@klu.edu.tr mail adresinden yeni şifre talebinde bulunmanız gerekmektedir.
  • Sistem 23 Mart 2020 Pazartesi günü itibari ile  aktif duruma geldiğinden kısmi olarak aksaklıklar yaşanma  ihtimali yüksektir. Dış kaynaklı olarak yaşanacak olan bu aksaklıkların giderileceği ve hafta içinde tüm ders notlarına ulaşacağınızı bildiririz.
  • Yaşadığımız bu istisnai ve zor günlerde tüm çabamız;  siz değerli öğrencilerimizin zaman kaybetmeden öğreniminize uzaktan devam etmenizi sağlamaktır.  Sizlerin de desteği ile tüm zorlukları aşacağımıza inanıyoruz.
  • Derslerinizde başarılar diler sağlıkla kalmanızı temenni ederiz.

       

     Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

 

 

 

UZAKTAN EĞİTİM ALMS SİSTEMİNE GİRİŞ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.