Bahar Dönemi Tek Ders Sinavi

23/06/2020 15:47:25 - 23/06/2020 15:47:54 - 8502 Okunma

Son Sınıf Öğrencilerimizden;

Mezuniyeti  için azami öğrenim süresini kullanmamış ,  devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan  veya   mezuniyeti   için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler;   bu sınav sonucu  alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla 16.07.2020 Perşembe günü yapılacak olan tek ders sınavına girebilirler.

Öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonra dilekçelerine öğrenci kimlik kartlarının bir örneğini ya da onaylı öğrenci belgelerini eklemeleri ve 13.07.2020 Pazartesi  günü mesai saati bitimine kadar  Fakültemiz mail (muh@klu.edu.tr) adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi

-Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir kez kullanabilir. Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

-Tek ders sınavına girecek öğrencilerden Güz Dönemi harcını yatırmış olan öğrencilerin harcını yatırmasına gerek yoktur.

TEK DERS SINAVI