MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Kadin Çiftçiler Tarimsal Yayim Projesi

15/06/2015 14:35:03 - 22/06/2015 14:35:03 - 29084 Okunma

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Buket AŞKIN' ın Proje Değerlendirme Komisyonu Başkanı olarak Kırklareli Üniversitesi adına görev yaptığı; Kırklareli Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından “Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi” programı kapsamında, girişimcilik eğitimi alan kadın çiftçilerimizin hazırlamış oldukları projeler 10 Haziran 2015 Çarşamba günü Royal Bilgiç Otel’de düzenlenen proje pazarında sunulmuştur.

Programa, Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan BEYPINAR, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan KEÇECİ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice MALKOÇ ÇETİN, Gıda Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya ESER, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali DERMENCİ, Şeker Bank Bölge Müdürü Ender PETEKÇİOĞLU,  Kırklareli Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN, Kurum Müdürleri ile Kadın Çiftçiler katılmıştır.

Proje Pazarında birinci olan “Kaz’ı Kazan” isimli proje ile proje sahibi Esra ÖZDİN ve dereceye giren diğer projelere ödülleri verilmiştir. Ayrıca, proje değerlendirme komisyonu başkanı olarak görev yapan öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN ve diğer komisyon üyelerine de plaketleri takdim edilmiştir. Programın son bölümünde ise Proje Pazarının açılışı gerçekleştirilerek tüm projeler sergilenmiştir.

etkinlik

Facebook Twitter Google Plus
Proje_pazarı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.