“Nesnelerin İnterneti Ve Gömülü Sistemler” Anlatıldı

29/03/2017 14:57:01 - 29/03/2017 14:57:01 - 16996 Okunma

Üniversitemiz 7.Kariyer Günleri kapsamında Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü ve Yazılım ve Bilişim Kulübü tarafından organize edilen “Nesnelerin İnterneti ve Gömülü Sistemler” başlıklı seminer, 28.03.2017 Salı günü 2. Merkezi Derslikler Binası 205 No’lu derslikte düzenlendi.

Üniversitemiz Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN sunumunda; “Nesnelerin İnterneti” ve Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz TAŞKIN ise “Gömülü Sistemler” hakkında bilgiler verdi.

Seminerde ayrıca Üniversitemizin üye olduğu Cisco Networking Academy’nin yapısı ve ileride açılması planlanan Nesnelerin İnterneti Sertifika Programı da tanıtıldı. Elektrik-Elektronik, Yazılım ve Mekatronik Mühendisliği öğrencilerimizin ilgi gösterdiği seminer etkinliği teşekkür belgesi takdimiyle tamamlandı.

Seminer