MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Klufest 02-05 Mayıs 2017 Tarihleri Arasında Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'nde Düzenlenecek

28/04/2017 16:13:25 - 28/04/2017 16:13:25 - 10997 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nca organize edilen ve Üniversitemizin Tiyatro Kulübü, Dans Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü ve Müzik Kulübü'nün paydaşı olduğu KLUFEST 02-05 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'nde düzenlenecek.

KLUFEST boyunca, tiyatrolar, dans gösterileri, konserler, fotoğraf, karikatür ve resim sergileri ile duvar boyama etkinlikleri yapılacak. KLUFEST'in dans ve sahne organizatörlüğünü Tugay Demir, Tiyatro organizatörlüğünü Alican Karagülmez, Fotoğraf ve sergi organizatörlüğünü Sercan Yeşilköy, Müzik ve konser organizatörlüğünü ise Çağdaş Detay Gezgin yürütecek.

KLUFEST hakkında açıklama yapan Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Sercan Yeşilköy; "Üniversitemiz Sağlık Kültür Daire Başkanlığı bünyesinde gerçekleştireceğimiz bu etkinliğin öğrenciler için baharın başlaması ile birlikte önemli bir motivasyon oluşturacağınıa inanıyoruz. Bir çok farklı alanda etkinliğimiz olacak. Öğrencilerin baharı sanatla iç içe  karşılamaları için yaklaşık 4 haftadır KLUFEST hakkında çalışıyoruz. Tüm öğrencileri 02-05 Mayıs tarihlerinde KLÜ Kayalı Kampüsü'ne bekliyor, KLUFEST'de emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

KLUFEST'e Üniversitemizin tüm kampüslerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz davetlidir.

 

Festival

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.