MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi Öğrencileri, İş Dünyasıyla Buluştu

28/04/2017 15:48:39 - 10/05/2017 15:48:39 - 12787 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen kariyer seminerinde otomotiv ve beyaz eşya sektörleri için en son plastik teknolojisini kullanarak estetik ve karmaşık sistem parçaları üreten Farel Plastik AŞ. Genel Müdürü Haluk AKÇALI, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Makine Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği bölümleri öğrencilerimizi iş dünyasıyla buluşturmak ve çalışma hayatını daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen seminere; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Farel Plastik AŞ. Genel Müdürü Haluk AKÇALI, 27 Nisan 2017 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde ilk olarak firmaları hakkında bilgiler paylaştı. Daha sonra Farel’in beyaz eşya ve otomotiv sektörlerinin BSH Bosh, Whirlpool, Electrolux, Renault, Toyota ve Hyundai gibi dünya devi firmalarına doğrudan üretim yaptığını belirten AKÇALI; kullandıkları üretim teknolojileri (enjeksiyon, boyama ve montaj), üretim kapasitesi ve yapılan Ar-GE çalışmaları konularında ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

 

 

 

Seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.