Satranç Turnuvası

24/05/2017 17:03:25 - 24/05/2017 17:03:25 - 18408 Okunma

2016-2017 Yılı Bahar Dönemi'nde Mühendislik Fakültesi’nin katkılarıyla Satranç Kulübü'nün ilk kez düzenlediği Satranç Turnuvasına, Mühendislik Fakültesi’nden 17 öğrenci olmak üzere Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Turizm Fakültesindeki öğrencilerin de katılımıyla toplam 34 öğrenci turnuvada mücadele etmiştir. Tek maç eleme sistemli oynanan maçlar sonunda; İktisat bölümü öğrencisi Alperen AKÇA birinci, Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencisi Zafer ÖZDEMİR ikinci, İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Ahmet YAZICIOĞLU üçüncü olmuştur. Düzenlenen etkinlik adına Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mustafa Utku YILMAZ, ilk kez düzenlenen bu etkinliğin gelenek haline gelerek devam ettirilmesini istediklerini ve önümüzdeki dönemlerde etkinliği daha çok katılımla gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Satranç Turnuva