018-2019 Akademik Dönemi Erasmus+ Ka103 Personel Ders Verme & Eğitim Alma Başvuruları

06/02/2018 13:56:29 - 06/02/2018 13:56:29 - 16653 Okunma

018-2019 Akademik Dönemi

Erasmus+ KA103 Personel Ders Verme & Eğitim Alma Başvuruları

2018 - 2019 Akademik Yılı Erasmus+ Programı dönemi başvuruları 05 - 19 Şubat 2018 tarihleri arasında alınacaktır. AB ülkeleri ile Personel Hareketliliği başvuruları (KA103) erasmus.klu.edu.tr adresinde yer alan ONLINE BAŞVURU bağlantısı üzerinden yapılabilecektir.

Başvurular @klu.edu.tr uzantılı kurum e-postaları ile yapılabilecektir.

Başvuru Şartı:

• Kırklareli Üniversitesi’nde tam/yarı zamanlı personel olmak

Değerlendirme Ölçütleri:

• İlk defa başvuruda adaylara 30 puan (Yararlanılan her hareketlilik başına başvurularda 10 puan kesilir, 4. kez yararlanma halinde 0 puan alınır) verilir.
  • Katılımcıların yabancı dil puanlarının katkısı İngilizce eğitim/öğretim yapılan bölümlerde görevli/kadrolu personel için %18’i, diğer bölümlerde görevli/kadrolu personel için %25’i toplam puana eklenir.
  • Daha önce hareketlilikten yararlanmamış birim ve bölümlerden olmak durumunda+10 puan eklenir.
  • Daha önce hareketlilik yapılmamış bir yükseköğretim kurumuna gidecek olunması halinde +10 puan eklenir.
  • Gidilmek istenen üniversite ile ikili antlaşmayı adayın kendisinin yapmış olması halinde +30 puan eklenir.
  • Başvuru yapan personel yapmış olduğu her ikili antlaşma için +10 puan alır.
  • Başvuru yapılan dönemde Erasmus Koordinatörlüğü bünyesinde herhangi bir basamakta (bölüm, fakülte koord. gibi) görev yapıyor ve en az bir ikili antlaşma yapmış olmak halinde +10 puan eklenir.
  • Eğitim Alma Hareketliliğinde Akademik Personele %60, İdare Personele %40 kontenjan ayrılmaktadır.

Not:

Ders Verme Hareketliliğine Öğretim Üyeleri ve Öğretim Görevlileri,

Eğitim Alma Hareketliliğine Araştırma Görevlileri, Okutman, Uzman kadroları ve İdari Personel başvuru yapabilmektedir.

Erasmus