Mezuniyet Belgesi Alacak Öğrencilerin Dikkatine!

09/02/2018 01:10:05 - 05/08/2020 01:10:05 - 24943 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1. Mezun Bilgi Sisteminden bilgileri doldurduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı getirilmelidir.

* Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

1. İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalı ve gereken yerler imzalatıldıktan sonra Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna başvurulmalıdır. Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.
  2. Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartını getirmeyen öğrencilere mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.
  3. Daha önce geçici mezuniyet belgesini alan ve diplomasını almak isteyen öğrenciler ise diploma almak üzere gelirken daha önce  teslim aldıkları geçici mezuniyet belgesinin aslını Öğrenci İşleri bürosuna teslim etmek zorundadır.

İlişik Kesme Formu

Mezun Bilgi Sistemi Çıktısı için