07/10/2024 10:55:32 - 07/10/2024 10:55:32 - 128 Okunma

04 Ekim Cuma günü, Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Devlet Su İşleri’ne bağlı Kırklareli Barajı Terfi İstasyonu ve Kırklareli Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisleri’ne önemli bir teknik gezi düzenlenmiştir.
Teknik geziye, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kılınç, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Utku Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Zafer Kanbir ve Araştırma Görevlisi Mehmet Muzaffer Sandalcı katılım sağlamıştır.
Teknik gezide ilk olarak Kırklareli Barajı Terfi İstasyonu ziyaret edilmiş, ardından baraj gövdesi ve su alma yapıları yerinde incelenmiştir. Sonrasında, Kırklareli Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisleri gezilmiştir. Kırklareli Belediyesi Su İşleri Müdürü Sayın Selçuk Tanta ve İçme Suyu Arıtma Tesisleri Sorumlusu Sayın Asena Çiftlik, katılımcılara su arıtma süreçleri hakkında detaylı bilgi vermiştir.
Bu teknik gezi, öğrencilerin su arıtma tesislerini yerinde gözlemleyerek mesleki bilgi ve deneyimlerini geliştirmeleri açısından oldukça verimli geçmiştir.

Teknik gezi hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona ermiştir.

teknik gezi

Facebook Twitter Google Plus
q
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi