11/10/2024 16:24:08 - 11/10/2024 16:24:08 - 64 Okunma

11 Ekim 2024 tarihinde Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri Prosan Mühendislik Proje ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kayalı Kampüsünde yapımı devam etmekte olan Kırklareli Üniversitesi Kütüphane ve Kongre Merkezi İnşaatına bir teknik gezi gerçekleştirmiştir. Teknik geziye İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kılınç ve Dr. Öğr. Üyesi Zafer Kanbir katılmıştır. Prosan Mühendislik Firmasının Şantiye Şefi Sayın Edhem Yarba ve Kırklareli Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Sinan Bozkurt katılımcıları kütüphane inşaatı hakkında kapsamlı olarak bilgilendirmiştir. Teknik gezi sonrasında öğrencilere İlkon Mühendislik Firması sponsorluğunda pilot kalemler hediye edilmiştir.

Teknik gezi hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona ermiştir.

teknik gezi

Bilgi Yönetim Sistemi