Fakültemiz Gıda Mühendisliği öğrencilerinin Projesi TÜBİTAK’dan destek almaya hak kazandı.
Zeynep Gündüz, Aylin Gürün, Cennet Dal ve Berfin Karahan isimli öğrencilerimiz, “2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN danışmanlığında hazırladıkları “MEYVELİ LABNE PEYNİRİNİN ORGANOLEPTİK, FİZİKOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN BELİRLENMESİ” başlıklı projeleri TÜBİTAK tarafından kabul edilmiştir.
Proje danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Bayram ÇETİN ve ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Gıda Mühendisliği TÜBİTAK