2019-2020 Akademik Yili Güz Dönemi Kurumsal Oryantasyon Programi Gerçekleştirildi

01/10/2019 16:57:32 - 01/10/2019 16:57:32 - 34772 Okunma

2019-2020 Akademik Yılında Fakültemize  kayıt olan  öğrencilerimizin, üniversitemizi ve fakültemizi en iyi şekilde tanımaları ve öğrenimleri süresince Üniversitemizin sunduğu imkanlardan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak üzere Fakültemiz öğrencileri için düzenlenen kurumsal oryantasyon programı 18.09.2019 tarihinde saat: 09:30-12:15 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemizin  yönetim kadrosunun katıldığı ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı    Dr. Öğr. Üyesi Ali KANDEMİR'in  kurumsal oryantasyon sunumu ile başlayan programda,  Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zerrin MERAL,  Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapan Öğr.Gör. İskender ÖZATLI, Erasmus Koordinatörlüğü personeli  Öğr. Gör. Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL, Öğr. Gör. Rahmi AKINCIOĞLU, Uzaktan Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer KIRMACI  görev yaptıkları birimlerin  öğrencilerimize sunduğu hizmetler hakkında  bilgiler verdiler.

Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından çekilen fotoğraflarla eğitim toplantısı sona erdi.

oryantasyon

2019 KURUMSAL ORYANTASYON EĞİTİMİ