“Tüsiad Bu Gençlikte İş Var!” Programına Davet

15/11/2019 17:30:05 - 15/11/2019 17:30:23 - 19536 Okunma

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Programına Davet

Üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla; eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan bir girişimcilik programı olan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” programının tanıtımı 20 Kasım 2019’da 13.30-15.30 saatleri arasında Üniversitemizin Kayalı Kampüsü 2. Derslikler 1. Konferans Salonu’nda düzenlenecektir.

Organizasyonda aşağıda isimleri belirtilen katılımcılar tarafından 9 Aralık’ta başvuruları sona erecek olan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” programı hakkında TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Diyor, Program Başlıyor ve Fikrin Varsa Nereden Başlamalısın? Başlıklı panellerle bilgi verecektir.

KATILIMCILAR:

İzel Levi Coşkun | TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Başkanı

Soner Ilık - Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Seda Köknel |TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Çalışmaları Direktörü

Bilge Kalpaklıoğlu | TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Üyesi

Kadir Yusuf Öztürk |TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Uzmanı

TÜSİAD’ın desteği ile girişimci olma fırsatı hakkında bilgi veren bu programa bütün öğrencilerimiz davetlidir.  “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için bu dokümana göz atabilirsiniz.

KLÜ Kariyer Merkezi TÜSİAD TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var

Facebook Twitter Google Plus