Kurumsal E-Posta Hesabi Açilmasi Hakkinda

10/09/2020 17:35:15 - 10/09/2020 17:35:15 - 7090 Okunma

Üniversitemize 2020 YKS sonucunda  yerleşerek yeni kayıt olan öğrencilerimiz  ile  2020 yılı öncesinde kayıt  olup  halen klu.edu.tr uzantılı e-posta hesabı olmayan öğrencilerimizin (tüm akademik ve idari personel de dahil olmak üzere) kurumsal e-posta hesabı açması gerekmektedir.

KLUPOSTA sisteminde, e-posta hesabı zaten bulunan personel ve öğrenciler, sadece şifre sıfırlama işlemi yapabilmektedir.

E-posta hesabı bulunmayan personel ve öğrencilerin izlemesi gereken adımlar sırasıyla aşağıdaki şekildedir:

1. KLUPOSTA sisteminde bireysel olarak kurumsal e-posta hesabının açılmaya çalışılması,
  2. Bireysel olarak sorun yaşandığı durumlarda, bağlı bulunan birimlerdeki yetkililerle iletişim kurulması,
  3. Yetkili personellerle iletişim kurulamaması ya da yetkili personelin bulunmaması durumunda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'yla iletişim kurulması.

E-posta işlemleriyle ilgili daha detaylı bilgiye erişmek için tıklayınız

klu e-posta e-posta