Diploma Teslimi Hk.

15/01/2021 15:32:12 - 15/01/2021 15:32:12 - 3693 Okunma

Fakültemizden, 07.07.2020 ile 05.11.2020 tarihleri arasında mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. (Mezuniyet tarihini e-devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.)

DİPLOMA BELGELERİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1-Daha önce geçici mezuniyet belgesini alan öğrencilerimiz ilişik kesme işlemi yapmış olduğundan diploma almaya gelirken sadece geçici mezuniyet belgesinin aslını getirecektir. Geçici mezuniyet belgesinin aslını getirmeyen öğrencilerimize diploma verilmeyecektir.

2-Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

****Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: YAKUP, Anne Adı: AYŞE) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

3-İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

4-Nüfus cüzdan fotokopisi eklenmelidir.

5-Öğrenci Kimlik Kartının Öğrenci İşleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.

6-Yabancı uyruklu öğrencilerimiz Türkiye Mezunlar Birliği'nden doldurdukları form çıktısını alarak Öğrenci İşleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir

ÖNEMLİ NOT: Kütüphaneye kitap borcu olan ve evrakları tam olmayan öğrencilerimize diplomaları verilmeyecektir. Öğrenci İşleri Bürosu personeline evrak temini hususunda ısrarcı olunmaması önemle rica olunur.

diploma

Diploma teslimi