2020-2021 Akademik Yili Yazokulu Başvurulari

14/06/2021 18:11:59 - 16/06/2021 18:11:59 - 4103 Okunma

2020-2021 Akademik Yılı Yaz Döneminde diğer üniversitelerin yaz eğitimine katılmak isteyen öğrencilerimiz;

1-Aşağıda belirtilen Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu ve formda istenen belgeleri  eksiksiz düzenleyerek   ilgili bölüm başkanlıklarına bizzat teslim edilmesi ya da bölümlerin aşağıda belirtilen  e-posta adreslerine pdf formatında tarayarak gönderilmesi gerekmektedir.

2- Gönderilen form ve belgeler ilgili bölüm başkanlıklarınca incelenerek kredi, akts, yerel saat ve içerik yönünden uygun görüldüğü takdirde onaylandıktan sonra,   ilgili bölüm başkanlıklarınca  bir suret Fakültemiz Öğrenci İşlerine, bir suret öğrenciye teslim edilir ve  bir suret ise bölümde muhafaza edilmek üzere arşivlenir.

3- Bağlı olduğu bölümünden onay almadan  yaz okuluna devam eden öğrencilerin, eğitim sonrası gelen transkriptleri (geçer not alınmış olsa  bile) OBS' ye işlenmeyecektir.

4- Yaz okulunda alınan not,  geçerli nihai not olarak  OBS'ye işlenecektir.

Maddi ve manevi mağduriyet yaşanmaması için sürecin gereklerini yerine getirmeniz  önemle duyurur, derslerinizde başarılar dileriz.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü (eem@klu.edu.tr)

Makine Mühendisliği Bölümü(makine@klu.edu.tr)

Yazılım Mühendisliği Bölümü (yazilim@klu.edu.tr)

İnşaat Mühendisliği Bölümü (insaat@klu.edu.tr)

Gıda Mühendisliği Bölümü (gida@klu.edu.tr)

Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu için  tıklayınız.

Yaz Okulundan Ders Alma Koşulları için tıklayınız.

Yaz Okulu İş Akış Şeması için tıklayınız.

Yaz Okulu Taban Puanı için tıklayınız.

yazokulu 2021