Bahar Dönemi Sonraki Tek Ders Sinavi Başvurulari

02/08/2021 16:19:07 - 02/08/2021 16:19:07 - 656 Okunma

-Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler ve bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla 12/08/2021  Perşembe günü yapılacak olan tek ders sınavına girebilirler.

-Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz dilekçelerini imzalı olarak  Fakültemizin muh@klu.edu.tr mail adresine  06 Ağustos 2021 Cuma günü  saat:17:00'ye kadar  göndermeleri gerekmektedir.

-Tek Ders Sınav Dilekçesi (fao.fr.009_tek_ders_sinav_dilekçesi) için tıklayınız.

-Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir akademik yıl içinde  bir kez kullanabilir.

-Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

-Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir.

-Öğrenci tek ders sınavından geçemediği takdirde, dersi sonraki yarıyılda/yılda tekrarlayabilir  veya bir sonraki  akademik takvimde belirlenen tarihte tek ders sınavına girebilir.

tek ders sınavı