Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Toplantisi Gerçekleştirildi

22/10/2021 15:01:05 - 22/10/2021 16:06:48 - 520 Okunma

21 Ekim 2021 Perşembe günü 2. Merkezi Derslikler Binası Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı  Akademik Kurul Toplantısı, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ başkanlığında yapıldı. Fakülte yönetimi ile akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda Dekan V. Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ açılış konuşması yaptı. Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ konuşmasında Fakültenin mevcut durumu ve hedeflerinden bahsetip Akademik Kurul gündem maddelerini katılımcı akademisyenlerle görüşülerek istişarede bulundu. Toplantı sonunda Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ ile Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Dr. Öğr. Üyesi Osman YÜKSEL tarafından ünvan durumu değişen ve aramıza yeni katılan akademisyenlerimize Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

Akademik Kurul

.