Bütünleme Sinavinda Dd Dc Koşullu Geçer Notunu Yükseltmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!

14/01/2022 15:20:33 - 14/01/2022 15:22:01 - 764 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 23. maddesinin 6.fıkrası kapsamında;  2021-2022 Akademik Yılı Güz dönemi yarı yıl sonu sınavlarından  "DD, DC" harf notu alan ve bütünleme sınavına girme talebinde bulunmak isteyen  öğrencilerimizin aşağıda örneği verilen dilekçeyi doldurmaları, imzalamaları ve en geç  20 Ocak Perşembe günü saat: 17:30'a kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine şahsen ya da mail (muh@klu.edu.tr) yoluyla Dekanlığımıza göndermeniz hususu önemle duyurulur.

Yarı yıl sonu sınavlarından "FF, FD, GR" alan öğrencilerimizin ise  bütünleme sınav hakkı zaten mevcut olup dilekçe göndermelerine gerek bulunmamaktadır.

*İmzasız ve belirtilen tarihten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Bütünleme sınavlarına giren öğrencilerin aldığı son not geçerli olacaktır.

Bütünleme Sınavlarımız 24-29 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Bütünleme Sınavı Dilekçesi (DD-DC notlu dersler için)

dd-dc bütünleme sınav dilekçesi