MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Laboratuvarlarimizin Kapilari İstiklal Ortaokulu Öğrencilerine Açildi.

23/02/2022 09:29:52 - 23/02/2022 09:29:52 - 383 Okunma
    22.02.2022 Salı günü saat 14.00’ te Kırklareli İstiklal Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri, Üniversite ortamını yakından tanımak amacıyla Fakültemizin Elektrik-Elektronik Mühendisliğine, Makine Mühendisliğine ve Yazılım Mühendisliğine ait laboratuvarları ziyaret ettiler. 
   Kırklareli İstiklal Ortaokulu Müdürü Nejat BÜYÜKYAKALI öncülüğünde, Bilişim Teknoloji Öğretmeni Gözde ŞİRİN rehberliğinde gerçekleşen teknik gezide öğrenciler laboratuvarlarda uygulama yapma imkânı da elde ettiler. Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Dr. Hatice YAKUT PEKTURK, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Taner ÇARKIT, Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Fatih BAL, Yazılım Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Ayşe AKPINAR ve Makine Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Kamil FERATOĞLU küçük ziyaretçilerimize laboratuvarda yapılan çalışmalar, test ve analizler ile yürütülen projeler hakkında önemli bilgiler verdi. 
   Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, öğrencilerin erken yaşlarda üniversiteyi, bilim ve teknolojiyi tanımalarının geleceklerinin şekillenmesinde son derece önemli olduğunu belirterek öğrencilere daima çalışarak başarının peşinden koşmaları konusunda nasihatlerde bulundu ve öğrencilerde araştırma merakı uyandıran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
   Fakülte Sekreteri V. Emel MUSLU ÇAKIR’ ın hazır bulunduğu teknik gezide TÜRKEŞ, İstiklal Ortaokulu Müdürü Nejat BÜYÜKYAKALI’ ya, Bilişim Teknoloji Öğretmeni Gözde ŞİRİN’ e ve yoğun ilgilerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek laboratuvarların kapılarının tüm ilgililere ve paydaşlara açık olduğunu ifade etti. Bugünün küçüklerinin ve geleceğin mimarlarının büyük keyif aldıkları gezi programı, yapılan ikramların ve öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
İstiklal Ortaokulu MEB Teknik Gezi

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.