11. Kariyer Günlerinde Piksel Mutfak'tan Tuğba Sekübay Ve Uğur Çakmakçi Konuklarimizdi

10/03/2022 16:55:48 - 10/03/2022 16:55:53 - 510 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 08/03/2022 Salı günü saat 14.00’te Fakültemiz Konferans Salonunda Söyleşi Programı düzenlendi. 11. Kariyer Günleri Etkinliğinin konuşmacıları Sayın Uğur ÇAKMAKÇI ve Sayın Tuğba SEKÜBAY oldu. Konuşmacılar, sektörde başarılı olma yolunda nasıl ilerlemeleri gerektiği üzerine Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencilerine sektöre ve mesleğe dair önemli bilgiler aktardılar. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN programa katılımlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı Uğur ÇAKMAKÇI ve Tuğba SEKÜBAY'a teşekkür etti. Yazılım Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı program Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Fakültemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN’ın konuklarımıza teşekkür belgesi takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

kariyergünleri pikselmutfak

kariyergünleri,