MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Kariyer Merkezi Kasim Ayi Eğitim Programi Yayinlandi

25/10/2022 14:25:32 - 25/10/2022 14:25:50 - 218 Okunma

Yüzyüze eğitimler Kayalı Kampüsü Rektörlük Binası'nda yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilecektir. Online eğitimler ise öncelikli olarak Kayalı Kampüsü'ne uzak ilçe kampüslerimiz ile mezunlarımıza hizmet sunmak üzere planlanmış, Microsoft TEAMS Programı üzerinde verilecektir. 

Kasım ayı eğitim programı Merkezimizin kullandığı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından desteklenen kariyer yazılımı yetenekkapisi.org  üzerinden yayınlanmıştır. Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı portalına girerek eğitimlere başvurabilir. 

Bütün eğitimlerimiz e-katılım belgelidir. 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' veya 'Soft Beceri Eğitimleri' başlıkları altında verilen  eğitimlerin tamamını alan öğrenci ve mezunlarımıza ise katılım belgesi yerine   Bireysel Kariyer Gelişimi Sertifikası ya da İnce Beceri Eğitimleri Sertifikası verilecektir. Sertifikalar basılı olmayacak e-sertifika şeklinde düzenlenecektir. 

Yüz yüze ve online eğitimler yıl boyunca tekrarlı bir şekilde düzenlenecek, öğrenci ve mezunlarımız tamamlamadıkları eğitimleri telafi edebileceklerdir. 

 

Eğitimlerin Programı için tıklayınız... 

İnce Beceri Eğitimleri için tıklayınız...

Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri için tıklayınız...

 

KARİYER MERKEZİ KASIM AYI EĞİTİM PROGRAMI YAYINLANDI

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.