Ulusal Staj Programi Bilgilendirme Etkinliği Düzenlenecektir

25/10/2022 15:34:24 - 26/10/2022 13:53:11 - 135 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile sürdürülen Ulusal Staj Programı 2023 hakkında bir bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir.

Kamu kurum/kuruluşları staj imkânlarını yalnızca “Ulusal Staj Programı” ile sunduğundan herhangi bir mağduriyet yaşamamak için öğrencilerimizin MS Teams üzerinden çevrimiçi olarak 18 Kasım 2022 tarihinde saat 14.30'da  düzenlenecek bilgilendirme etkinliğine katılmaları önem arz etmektedir.

Etkinlikte Ulusal Staj Programı'nın başvuru aşamasından staj tamamlana kadarki süreci hakkında bilgi verilecek, ayrıca öğrencilerimizin konuyla ilgili soruları cevaplandırılacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimiz z5fi2ep  koduyla ve bit.ly/ulusalstaj bağlantısıyla etkinliğe erişim sağlayabilecektir.

ULUSALSTAJ