2022-2023 Akademik Yili Yaz Dönemi Staj Tarihleri Belirlendi(Staj Tarihleri Güncellendi)

02/05/2023 10:06:01 - 02/05/2023 10:06:01 - 1578 Okunma

Fakülte Staj Komisyonunca belirlenen  2022-2023 Akademik Yılı Yaz Dönemi  staj tarihleri  aşağıda listelenmiştir. Staj yapacak öğrencilerimiz  staj evraklarını sağlık provizyon çıktısı ile beraber 18 Mayıs  2023 tarihine kadar Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri  ve Öğrenci Bilgi Sistemine  giriş yaparak staj başvuru işlemlerini tamamlamaları  gerekmektedir. İşlemlerinizi son günlere bırakmamanız önem arz etmektedir.

Farklı üniversitelerde yaz okuluna da  gitmeyi planlayan öğrencilerimizin;  staj tarihleri ile yaz okulu öğretim  tarihlerini çakıştırmaması gerekmektedir. Öğrencilerimiz kendilerine uygun olan tarih aralığını seçerek aşağıdaki staj akış diyagramındaki aşamaları gerçekleştirmek suretiyle staja başlayabilecektir.

Staj yapacakları işletme tarafından kendilerine ücret ödenecek/ödenmeyecek  tüm  öğrenciler  İşletme Staj Sözleşmesini ve Formunu  üç suret olarak düzenlemeleri gerekmektedir.

Konuya ilişkin tüm dokümanlar aşağıda belirtilmiş olup, ayrıntılı bilgiyi bölüm staj komisyonlarından ve öğrenci işleri büromuzdan alabilirsiniz.

Stajını herhangi bir işletmede stajyer olarak yapacak öğrenci için 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında “İş Kazaları ve Meslek Hastalığı Sigortası” primi ve bunlardan bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayan öğrenciler hakkında da “Genel Sağlık Sigortası” primi Üniversitemiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmektedir. Bu sebeple staj başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin,   İşletme Staj Sözleşmesi ve Formunu  Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim ederken,  herhangi bir yerdeki Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) alacakları  “Sağlık Provizyon Çıktısı”nı da teslim etmeleri önem arz etmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

2022-2023 Akademik Yılı Yaz Dönemi Staj Tarihleri