Türkçe Seviye Tespit Sinavi

08/05/2023 09:13:12 - 08/05/2023 09:13:12 - 131 Okunma

Üniversitemize Uluslararası öğrenci kontenjanı ile kayıt yaptırıp B1 ile B2 Türkçe seviyesi ile öğrenime başlayan ve mezuniyet aşamasına gelen öğrencilerimizin dikkatine!!

"B1 ve B2 Türkçe seviyesi ile bölümlerine başlayan yabancı uyruklu öğrenciler mezun oluncaya kadar Türkçe seviyelerini C1'e yükseltmekle yükümlüdürler." kararı gereği; yabancı uyruklu öğrenci olarak kayıt yaptırıp B1 ile B2 Türkçe seviyesi ile öğrenime başlayan öğrencilerin Türkçe seviyelerini C1'e yükseltebilmeleri için Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 11 Haziran 2023 Pazar günü Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak olan Türkçe Seviye Tespit Sınavına girebilmeleri için en geç 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezine kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İlanen Duyurulur.

uluslarasıöğrenci