Bütünleme Sinavinda Dd Dc Harf Notunu Yükseltmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!

09/06/2023 15:54:13 - 09/06/2023 15:54:13 - 470 Okunma

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 23. maddesinin 6.fıkrası kapsamında;  2022-2023 Akademik Yılı Bahar dönemi yarı yıl sonu sınavlarından  "DD, DC" harf notu alan ve bütünleme sınavına girme talebinde bulunmak isteyen  öğrencilerimizin aşağıda örneği verilen dilekçeyi doldurmaları, imzalamaları ve en geç 22 Haziran 2023 perşembe günü saat: 16:00'a kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine şahsen veya Dekanlığımız muh@klu.edu.tr mail adresine iletmeniz hususu önemle duyurulur.

Yarı yıl sonu sınavlarından "FF, FD, GR" alan öğrencilerimizin ise  bütünleme sınav hakkı zaten mevcut olup dilekçe göndermelerine gerek bulunmamaktadır.

*İmzasız ve belirtilen tarihten sonra gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Bütünleme sınavlarına giren öğrencilerin aldığı son not geçerli olacaktır.

Bütünleme Sınavlarımız 03-07 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. (Sınav programı 19 Haziran 2023 tarihinde ilan edilecektir.)

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Dilekçe için Tıklayınız.

DDDC