MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

22/06/2023 16:26:51 - 23/06/2023 11:22:31 - 682 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Makine Mühendisliği Bölümlerinin,  2022-2023 Akademik yılı mezunlarının mezuniyet ve yemin töreni 22 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL ve Dr. Öğr. Üyesi Osman YÜKSEL, Fakülte akademik ve idari personeli, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Fakülte Birincisi Mahmut ÇAKALOĞLU, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ ve Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR açılış konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ “Bu toplantının yapılma sebeplerinden biri de mezun olan öğrencilerimizin üniversite ve fakültelerine, bölümlerine aidiyet ve mensubiyet duygularının daha da geliştirilmesidir. Bugün mezun olan Öğrencilerimiz, unutmayın ki siz mezun olduktan sonra da bu fakülte ve hocalarınız sizin en büyük yardımcınız olmaya devam edecektir” dedi.

Törende konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR öğrencilerin mezuniyetinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek eğitim öğretim sürecinde emeği geçen tüm akademik ve idari personel ile velilere teşekkür etti. 

Açılış konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümler düzeyinde dereceye giren mezunlara plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilerin Mezuniyet Yeminini okumalarından sonra keplerini atmaları ile sona erdi.

mezuniyet

2023 mezunıyet

Facebook Twitter Google Plus
mezunıyet
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.