2022-2023 Akademik Yili Yaz Okulu Başvurulari

23/06/2023 11:32:23 - 23/06/2023 11:46:11 - 6385 Okunma

2022-2023 Akademik Yılı Yaz Döneminde başka bir üniversiteden yaz eğitimine katılmak isteyen öğrencilerimiz;

1-Aşağıda belirtilen Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu ve formda istenen belgeleri  eksiksiz düzenleyerek   ilgili bölüm başkanlıklarına bizzat veya kargo yolu ile (Kargo ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla ) teslim edilmesi gerekmektedir.

2- Teslim edilen form ve belgeler ilgili bölüm başkanlıklarınca incelenerek kredi, akts, yerel saat ve içerik yönünden uygun görüldüğü takdirde onaylandıktan sonra,   ilgili bölüm başkanlıklarınca  bir suret Fakültemiz Öğrenci İşlerine, bir suret öğrenciye teslim edilir ve  bir suret ise bölümde muhafaza edilmek üzere arşivlenir.

3- Bağlı olduğu bölümünden onay almadan  yaz okuluna devam eden öğrencilerin, eğitim sonrası gelen transkriptleri (geçer not alınmış olsa  bile) OBS' ye işlenmeyecektir.

4- Yaz okulunda alınan not,  geçerli nihai not olarak  OBS'ye işlenecektir.

NOT: Belgelerinizi 11 Ağustos 2023 tarihine kadar Bölümünüz Yaz Okulu Komisyonuna bizzat veya kargo yolu ile (Kargo ücretinin öğrenci tarafından karşılanması koşuluyla ) teslim edilmesi gerekmektedir.

****Kargo yolu ile gönderimlerde yaşanacak aksaklık veya gecikmeler öğrencilerin sorumluluğundadır.

Adres :

Cumhuriyet Mah. Üniversite Bulvarı

Merkez Amfi Derslikler-2 No=39/15
Mühendislik Fakültesi, Öğrenci İşleri Bürosu
Kayalı Yerleşkesi,
Kofçaz yolu üzeri/ KIRKLARELİ/MERKEZ

Maddi ve manevi mağduriyet yaşanmaması için sürecin gereklerini yerine getirmeniz  önemle duyurur, derslerinizde başarılar dileriz.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü (eem@klu.edu.tr)

Makine Mühendisliği Bölümü(makine@klu.edu.tr)

Yazılım Mühendisliği Bölümü (yazilim@klu.edu.tr)

İnşaat Mühendisliği Bölümü (insaat@klu.edu.tr)

Gıda Mühendisliği Bölümü (gida@klu.edu.tr)

Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu için  tıklayınız.

Yaz Okulu İş Akış Şeması için tıklayınız.

Yaz Okulu Taban Puanı için tıklayınız.

Yaz Okulundan Ders Alma ile İlgili Senato Kararı için tıklayınız.

yazokulu