Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Yaz Okulu

07/08/2023 12:25:40 - 07/08/2023 12:25:40 - 487 Okunma
Lisansüstü öğrenim gören öğrencilere veya herhangi bir kurumda araştırmacı olarak çalışan kişilere, alanında uzman öğretim üyeleri tarafından Yenilenebilir Enerji Sistemlerindeki son gelişmelerin aktarılması amacıyla Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü tarafından organize edilen ve 27-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Yaz Okulu gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Etkinlik katılımcıları, https://eugeeyazokulu.wixsite.com/eusolarsummer adresinden başvurularını yaparak ilgili mail adresine CV'lerini gönderen adaylar arasından seçilecektir. Son başvuru tarihi 20.09.2023 olup etkinlikle ilgili her türlü soru, görüş ve öneriler için elektronik posta yoluyla eusolar@mail.ege.edu.tr mail adresinden irtibata geçilebilir.
Yaz Okulu Yenilenebilir Enerji Teknolojileri

.