Yaz Okulu Sonrasi Tek Ders Sinavi

05/09/2023 15:42:23 - 05/09/2023 15:42:23 - 169 Okunma

2022-2023 Akademik Yılı Yaz Okulu sonrası tek ders sınavları 8 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.00'te  ''Microsoft Teams'' programı üzerinden çevrim içi olarak yapılacaktır.

Sınavlara başvurulabilmesi için öğrencilerimizin yaz okulunda aldıkları notları gösterir transkript belgelerinin tarafımıza ulaşmış olması gerekmektedir. Tek ders sınavına başvuracak öğrencilerin 7 Eylül 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar  Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna şahsen dilekçe vermeleri ya da dilekçerini muh@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

• Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir kez kullanabilir.
  • Tek ders sınavından en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.
  • Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır veya öğrenci akademik takvimde belirtilen sonraki tek ders sınavına alınır.
  • Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

yazokulu