MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mühendislik Fakültesi
11/06/2024 16:39:20 - 11/06/2024 16:39:20 - 266 Okunma

Fakültemiz Elektrik Elektronik , Yazılım , İnşaat , Gıda  ve Makine Mühendisliği Bölümlerinin,  2023-2024 Akademik yılı mezunlarının mezuniyet ve yemin töreni 11 Haziran 2024 Salı günü saat 14.00’da Kayalı Kampüsü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Dekanımız Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Sencer Süreyya KARABEYOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Edip Serdar GÜNER, Makine Mühendisliği Odası Edirne Şubesinden misafirlerimiz ile Fakülte akademik ve idari personeli, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Fakülte Birincimiz Miray İPEKLİ, Dekanımız Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ ve Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR açılış konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Dekanımız Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ “Sayın Rektörüm, mesai arkadaşlarım sevgili öğrenciler ve kıymetli veliler hepiniz hoş geldiniz. 4 yıl boyunca sizi akademik olarak eğittik ve sektöre hazır hale getirdik. Şimdi sıra sizde çalışacak emek verecek ve hatta yeri gelecek ezileceksiniz ama çalışmaktan asla vazgecmeyeceksiniz. İstiklal Marşı'nın korkma sözüyle başladığı gibi kimseden korkmayacak ve mühendislik yolunda hep dik adımlarla ilerleyeceksiniz.Yolunuz bahtınız açık olsun dedi.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR öğrencilerin mezuniyetinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek eğitim öğretim sürecinde emeği geçen tüm akademik ve idari personel ile velilere teşekkür etti. 

Açılış konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümler düzeyinde dereceye giren mezunlara plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilerin Mezuniyet Yeminini okumalarından sonra keplerini atmaları ile sona erdi.

mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
mez
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.