11. Kariyer Günlerinde Molekül Yapi Kimyasallari Genel Müdürü Bahadir Diker Konuğumuzdu

08/03/2022 12:07:44 - 09/03/2022 12:07:44 - 367 Okunma

Üniversitemiz 11. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 08/03/2022 Salı günü saat 11.00’de Fakültemiz Konferans Salonunda Deneyimli İnşaat Mühendisleriyle Söyleşi Programı düzenlendi. 11. Kariyer Günleri Etkinliğinin konuşmacısı Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Sayın Bahadır DİKER oldu. DİKER, konuşmasında ilk olarak Beton Üretiminde Kullanılan Kimyasal Katkılar ve Ham Maddeleri'' başlıklı bir sunum gerçekleştirerek, sektörde başarılı olma yolunda nasıl ilerlemeleri gerektiği üzerine Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine sektöre ve mesleğe dair önemli bilgiler aktardı. Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ programa katılımlarından ve tecrübe paylaşımlarından dolayı Bahadır DİKER’e teşekkür etti. İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı program İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ’ın konuğumuza teşekkür belgesi takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

kariyergünleri molekülyapıkimyasalları

kariyergünleri.